Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,2 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

7.263 €

11 решенија