Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

22,7 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

14.357 €

9 решенија