Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

17,3 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

17.060 €

12 решенија