Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

43,3 ИЛЈ. € / 2,7 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

20.570 €

11 решенија