Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,3 ИЛЈ. € / 938 ИЛЈ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

13.099 €

11 решенија