Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

72,8 ИЛЈ. € / 4,5 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

59.388 €

18 решенија