Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,5 ИЛЈ. € / 952,7 ИЛЈ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

7.158 €

10 решенија