Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,3 ИЛЈ. € / 940,9 ИЛЈ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

8.023 €

10 решенија