Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

63,4 ИЛЈ. € / 3,9 МИЛ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

42.783 €

14 решенија