Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,4 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

8.405 €

11 решенија