Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,3 ИЛЈ. € / 939 ИЛЈ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

5.239 €

11 решенија