Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

23,3 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

13.941 €

11 решенија