Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16 ИЛЈ. € / 983,7 ИЛЈ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

12.554 €

14 решенија