Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,7 ИЛЈ. € / 905,9 ИЛЈ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

7.385 €

10 решенија