Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

9,7 ИЛЈ. € / 599 ИЛЈ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

4.359 €

13 решенија