Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,4 ИЛЈ. € / 944,7 ИЛЈ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

8.384 €

11 решенија