Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,9 ИЛЈ. € / 977,2 ИЛЈ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

13.468 €

10 решенија