Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

24,1 ИЛЈ. € / 1,5 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

16.535 €

10 решенија