Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

11,7 ИЛЈ. € / 720,4 ИЛЈ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

10.323 €

11 решенија