Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

30 ИЛЈ. € / 1,8 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

8.525 €

11 решенија