Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

30,5 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

12.738 €

9 решенија