Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,3 ИЛЈ. € / 877,5 ИЛЈ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

10.720 €

7 решенија