Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

40,8 ИЛЈ. € / 2,5 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

25.006 €

12 решенија