Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,4 ИЛЈ. € / 636,6 ИЛЈ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

8.917 €

13 решенија