Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,8 ИЛЈ. € / 911,8 ИЛЈ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

4.597 €

13 решенија