Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

20,4 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

14.271 €

11 решенија