Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

9,7 ИЛЈ. € / 597,7 ИЛЈ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

4.883 €

11 решенија