Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

49,6 ИЛЈ. € / 3 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

32.259 €

10 решенија