Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

42,8 ИЛЈ. € / 2,6 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

22.531 €

11 решенија