Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,7 ИЛЈ. € / 1 МИЛ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

7.709 €

12 решенија