Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

61,4 ИЛЈ. € / 3,8 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

39.780 €

12 решенија