Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

28,9 ИЛЈ. € / 1,8 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

20.081 €

13 решенија