Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

631,6 ИЛЈ. € / 38,8 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

625.059 €

9 решенија