Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

23,4 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

10.801 €

11 решенија