Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,8 ИЛЈ. € / 1 МИЛ. ДЕН.

30 решенија

Сточарско производство

2.883 €

11 решенија