Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

7,3 ИЛЈ. € / 446 ИЛЈ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

4.547 €

10 решенија