Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

25,6 ИЛЈ. € / 1,6 МИЛ. ДЕН.

30 решенија

Сточарско производство

5.703 €

12 решенија