Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

59,4 ИЛЈ. € / 3,7 МИЛ. ДЕН.

4 решенија

Сточарско производство

56.926 €

3 решенија