Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

6,1 ИЛЈ. € / 375,4 ИЛЈ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

4.379 €

11 решенија