Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16 ИЛЈ. € / 981,9 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

15.411 €

8 решенија