Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

30,9 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

29.302 €

13 решенија