Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

27,5 ИЛЈ. € / 1,7 МИЛ. ДЕН.

8 решенија

Сточарско производство

26.856 €

6 решенија