Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

30,2 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

18.434 €

10 решенија