Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,5 ИЛЈ. € / 889,8 ИЛЈ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

10.586 €

9 решенија