Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

22,8 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

13.002 €

12 решенија