Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15 ИЛЈ. € / 920,6 ИЛЈ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

11.434 €

4 решенија