Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

9,8 ИЛЈ. € / 600 ИЛЈ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

9.757 €

12 решенија