Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

69,4 ИЛЈ. € / 4,3 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

62.956 €

9 решенија