Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

68,4 ИЛЈ. € / 4,2 МИЛ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

63.171 €

14 решенија