Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

88,4 ИЛЈ. € / 5,4 МИЛ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

80.102 €

10 решенија